5 Projekte Fituese!

Published by admini


Ju njohim me pesë projektet fituese nga Thirrja e parë për Projekt Propozime nga Projekti ideAL.

I urojmë suksese organizatave fituese dhe nismave për të ndikuar në procese të dialogut dhe politikëbërjes në fushat e sigurisë ushqimore, turizmit, decentralizimit, aftësive të reja në sektorin e biznesit, dhe rentës minerare.Search
Article categories:
Sondazh

Sipas ligjit per mbrojtjen civile, bashkite kane nje rol shume te rendesishem ne menaxhimin e fatkeqesive dhe ne reduktimin e riskut te tyre.

A mendoni se bashkia juaj i menaxhon me efikasitet fatkeqësitë në territorin e saj?