Polls

A mendoni se bashkia juaj i menaxhon me efikasitet fatkeqësitë në territorin e saj?

Sipas ligjit per mbrojtjen civile, bashkite kane nje rol shume te rendesishem ne menaxhimin e fatkeqesive dhe ne reduktimin e riskut te tyre.