Pyetje & Përgjigje nga Takimi Orientues 23.07.2020

Published by admini


Ju falenderojmë për interesin e shfaqur në lidhje me “Thirrjen për Përgatitjen e Projekt Propozimeve nën Thirrjen e Projektit ideAL” dhe për pjesëmarrjen në takimin orientues të zhvilluar dje online, në orën 10:00. Më poshtë po ndajmë materialet e takimit orientues përfshirë Pyetjet dhe Përgjigjet.

Për të gjithë ata që nuk patën mundësi të na bashkohen ditën e djeshme, Ju bëjmë me dije se këtë takim do ta rizhvillojmë dhe ditën e Mërkurë, më 29 korrik, në orën 11. Për të gjithë të interesuarit, më poshtë detajet:

Meeting id: 871 7307 9646 https://us02web.zoom.us/j/87173079646

Për çdo të re në lidhje me këtë thirrje, Ju ftojmë të na ndiqni në një nga dy adresat më poshtë:

Për çdo pyetje apo paqartësi mund të n’a shkruani në adresën: co-plan@co-plan.org

Për më tepër mund të shkarkoni dokumentin me pyetje dhe përgjigje nga takimi orientues.


Search
Article categories:
Sondazh

Sipas ligjit per mbrojtjen civile, bashkite kane nje rol shume te rendesishem ne menaxhimin e fatkeqesive dhe ne reduktimin e riskut te tyre.

A mendoni se bashkia juaj i menaxhon me efikasitet fatkeqësitë në territorin e saj?